Logotip de Adolescents.cat

Un institut d’Albacete es fa viral versionant la cançó ‘Estiu’ de Zoo en català

per Redacció, el 28 de juny de 2024 a les 11:00

Un grup d’alumnes de quart d’ESO de l’Institut Bodas de Camacho, del municipi de Munera, ha sorprès a tothom amb la seva versió de la cançó ‘Estiu’ de Zoo. De fet, els alumnes han gravat un videoclip en català, que ja s’ha fet viral a les xarxes socials.


Els alumnes de l’assignatura de música han preparat diverses versions de cançons i la del grup Zoo ha corregut com la pólvora a les xarxes. Fins al punt que el mateix grup valencià ho ha celebrat a Twitter: “Artistes valentes, gràcies i enhorabona!”, han assenyalat al seu compte

El professor de l’assignatura ha destacat a À punt que experimentar amb altres llengües és un fet que ho fa “encara més enriquidor”. Ha tret importància al fet que no tinguin una bona pronunciació i ha recordat que molt joves canten en altres idiomes, com l’anglès, i no han de tenir un bon nivell. Sobre el tema dels valencians, ha assegurat que l'elecció ha estat “pràcticament casual”, ja que uns companys van proposar el tema i la resta va afirmar que la coneixien i els va semblar una bona opció. 

Tot plegat, relata el professor d'aquesta escola d'Albacete, agrupa un procés creatiu de tota la part musical: des de la producció de la base fins a la lletra, que en aquest cas, és en català.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: