Logotip de Adolescents.cat

Com ets segons el teu signe lunar? Això és el que diu l’astrologia

per Redacció, el 27 de juny de 2024 a les 17:00

El signe lunar es refereix a la posició de la lluna en el moment del teu naixement segons l’astrologia. En canvi, el teu signe del zodíac està determinat per la posició del sol. 

L’astrologia considera que la lluna influeix profundament en les emocions, intuïcions i respostes instintives d'una persona. Per tant, el signe lunar pot oferir una perspectiva sobre com una persona processa i reacciona emocionalment davant diverses situacions. Això inclou la manera en què una persona expressa afecte, la seva sensibilitat i la seva reacció a l'entorn emocional.


♈︎ Signe lunar en Àries

Amb una energia incansable i una passió ardent, els Àries lunar són impulsius i directes en les seves emocions. A vegades poden semblar agressius, però en el fons són apassionats defensors de les seves creences.

♉︎ Signe lunar en Taure

Caracteritzats per la seva calma i perseverança, els Taure lunar són constants i tenaços en tot allò que fan. Valoren la seguretat i la comoditat, cercant sempre estabilitat en les seves relacions i entorn.


♊︎ Signe lunar en Bessons

La versatilitat i l'agudesa mental defineixen als Bessons lunar. Són curiosos, comunicatius i socials, amb un interès innat per aprendre i explorar noves idees i perspectives.

♋︎ Signe lunar en Cranc

Amb una sensibilitat profunda i una gran intuïció emocional, els Cranc lunar són empàtics i protectors amb els seus éssers estimats. Valoren la seguretat emocional i tenen una gran connexió amb la llar i la família.

♌︎ Signe lunar en Lleó

Amb un carisma natural i un desig de ser reconeguts, els Lleó lunar irradia calidesa i confiança. Són creatius i afectuosos, buscant sempre l'admiració i l'apreciació dels altres.

♍︎ Signe lunar en Verge

Precisos, analítics i amb un alt sentit del deure, els Virgo lunar destaquen per la seva capacitat d'organització i perfeccionisme. Són pragmàtics i meticulosos en tot allò que fan.

♎︎ Signe lunar en Balança

Equànimes i preocupats per la justícia, els Balança lunar busquen la pau i l'harmonia en les seves relacions. Són encantadors, diplomàtics i aprecien la bellesa en tots els aspectes de la vida.

♏︎ Signe lunar en Escorpí

Intensos i profunds en les seves emocions, els Escorpí lunar són misteriosos i apassionats. Posseeixen una gran capacitat per penetrar en la veritat oculta de les situacions i les persones.

♐︎ Signe lunar en Sagitari

Amb un esperit lliure i una ànsia de coneixement, els Sagitari lunar són aventurers i optimistes. Valoren la llibertat personal i tenen una profunda necessitat d'expansió mental i física.

♑︎ Signe lunar en Capricorn

Amb una disciplina ferma i una determinació indestructible, els Capricorn lunar són responsables i pragmàtics. Aspiren a l'èxit i aconsegueixen els seus objectius amb paciència i perseverança.

♒︎ Signe lunar en Aquari

Innovadors i rebels, els Aquari lunar són visionaris i humanitaris. Valoren la llibertat i la igualtat i estan disposats a desafiar les normes establertes per crear un món millor.

♓︎ Signe lunar en Peixos

Intuïtius i imaginatius, els Peixos lunar són empàtics i artístics. Connecten amb els estats d'ànim i les energies del seu entorn, buscant sempre la bellesa i la transcendència en la vida quotidiana.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: