Logotip de Adolescents.cat

5 curiositats que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 29 de juny de 2024 a les 20:00

Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

Estàs preparat per descobrir el món des d'una perspectiva completament nova? Aquí van algunes dades sorprenents que no et deixaran indiferent.


  • Els cangurs no poden caminar enrere: La forma del seu cos i la seva musculatura fa que els cangurs no puguin moure's cap enrere. Aquesta limitació és una de les raons per les quals es troben al costat de l'emú a l'escut d'armes d'Austràlia, simbolitzant el progrés.
  • El primer ordinador "portàtil" pesava gairebé 25 quilos: El primer ordinador portàtil, l'IBM 5100, es va llançar el 1975 i pesava 24,5 quilos. Tot i que era considerat portàtil, era molt menys manejable que els portàtils moderns.
  • Les ostres poden canviar de sexe diverses vegades: Les ostres tenen la capacitat de canviar de sexe durant la seva vida, i poden fer-ho diverses vegades segons les necessitats de la seva població o entorn.
  • El "LOL" té més de 30 anys: L'abreviatura "LOL" (Laugh Out Loud) va aparèixer per primera vegada en un "bulletin board system" (BBS) l'any 1989. Des de llavors, s'ha convertit en una part fonamental de la comunicació en línia.
  • El sol pesa 333.000 vegades més que la Terra: El sol és tan massiu que representa el 99,86% de la massa total del sistema solar. La seva influència gravitatòria és el que manté tots els planetes en òrbita.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: