Logotip de Adolescents.cat

Les crítiques d’aquesta famosa actriu contra el paper d’Aitana en el món de la interpretació

per Redacció, el 27 de juny de 2024 a les 12:00

Cada cop hi ha més artistes, escriptors o actors, que es queixen que les productores o les editorials escullen prioritzar la popularitat o la fama per davant del talent. 

Un dels casos més sonats darrerament ha estat el del paper d’Aitana a la pel·lícula de Netflix, ‘Pared con pared’, una acció que va ser molt criticada pel contingut del film i també per la interpretació de la cantant catalana.


Ara, ha estat l’actriu Dafne Fernández, qui ha carregat durament contra aquest fenomen assenyalant que s’ha convertit en una mala pràctica i que no afavoreix la indústria. “Que t’escullin depèn de moltes coses…és una loteria. A més, ara amb el ‘boom’ de les influencers, s’ha de tenir molts seguidors”, afirma l’actriu, lamentant que no es prioritzi el talent dels actors i actrius per davant dels seguidors a les xarxes socials. També ha deixat clar que “si poses dos actors flipants com Candela Peña i Tristán Ulloa, ho petes. No es parla de la sèrie, es parla de la feina d’aquests dos actors. Espero que se n’adonin”, diu l’actriu.

L’actriu s’ha referit directament al cas de la cantant Aitana: “Conec molts companys de professió que els pregunten quants seguidors tenen. L’Aitana en té molts, i com ha anat la seva pel·lícula amb Netflix? Doncs no ho sé…”. Finalment, assenyalava que un problema fonamental és que les persones no són conscients de la feina que comporta ser realment actriu: “Interpretar és molt difícil. Hi ha molta gent que fa això i que es guanya la vida aprenent-se frases i prou, però no és això”.


La mateixa Aitana va parlar del seu paper a la pel·lícula un cop es va estrenar. Tot i que es tracta d'un dels projectes més esperats pels fans de l'Aitana, sembla que l'artista no se sent del tot còmode amb l'estrena. Segons ha explicat al pòdcast La Pija y la Quinqui, la pel·lícula es va rodar fa dos anys i no se sent representada amb l'Aitana d'aquella època.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: