Logotip de Adolescents.cat

La resposta de Jenni Hermoso als comentaris homòfobs de la seva publicació

per Redacció, el 27 de juny de 2024 a les 11:00

La futbolista Jenni Hermoso ha respost a les nombroses crítiques i comentaris homòfobs que ha rebut els darrers dies a la seva publicació d’Instagram amb la seva companya Misa Rodríguez.


La jugadora ha publicat diverses imatges de les seves vacances a Instagram juntament amb el missatge: ‘Principi i fi de l’estiu’. Unes fotografies que han rebut comentaris homòfobs i insults contra totes dues. Els comentaris no només fan referència a les imatges que publica la futbolista sinó que també l’acusen de fer-se la “víctima” sobre el cas Rubiales. "Que feliç és enfonsant-li la vida al calb"; "¿A qui denunciaràs aquest estiu?"; "Un petó?". Fins i tot altres es van referir a Jenni i la situació com “la mentida del Govern”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕵𝖊𝖓𝖓𝖎 𝕳𝖊𝖗𝖒𝖔𝖘𝖔 🙃 (@jennihermoso)


Davant de tot això, la futbolista no s’ha quedat callada i ha compartit la seva opinió al respecte i remarca que encara és molt necessari “donar la cara perquè aquesta gent cavernícola desaparegui”.

“A hores d'ara aquest tipus de comentaris no m’afecten en absolut, però entenc que hi hagi persones que poden sentir-se afectades quan els reben”, diu la futbolista. “És estrany que passi, però hem de seguir sent tan lliures com som i que per cap motiu deixem de ser-ho”, explica Hermoso.

Finalment, amb un to més dur i per acabar amb el tema, Hermoso comparteix una imatge seva en un iot i deixa el següent comentari: “aquí us deixo una altra foto, que sé que us agrada, aquest cop més tapada, a veure què dieu ara”.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: