Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les vuit ciutats catalanes més infidels

per redacció, el 26 de juny de 2024 a les 17:00

En un món on l'amor es pot trobar a cada cantonada, també sembla que la temptació hi ronda ben a prop! Ashley Madison, la plataforma líder de cites per a persones casades, ha actualitzat el rànquing de ciutats amb més infidelitats basant-se en les dades dels usuaris en relació amb la població de cada ciutat. La plataforma Ashley Madison, a més de connectar persones casades o compromeses amb altres que busquen aventures a l'esquena de la parella, cada any publica aquest mapa de les ciutats més infidels de l'Estat.


Catalunya és el territori de l’Estat on es produeixen més infidelitats. Ni més ni menys que vuit ciutats catalanes es troben entre les quals hi ha més infidelitats. Amb el rànquing actualitzat també hi ha una sorpresa, Girona treu el títol a Manresa, ciutat que havia obtingut la primera posició de ciutat de l’estat amb més infidelitats. Manresa queda, doncs, fora de la classificació.

Barcelona queda en segon lloc i Granada es col·loca per primera vegada al pòdium en tercera posició. Pel que fa a la resta de ciutats catalanes, les tarragonines també es troben en posicions altes: Tarragona ocupa el quart lloc i Reus el novè. Darrere queden Lleida en l'onzena posició, mentre que les dues capitals del Vallès Occidental també apareixen -Sabadell, en 14è lloc, i Terrassa en el 19è-. Per últim, Mataró tanca el top-20 de ciutats més infidels de l'Estat.


Aquesta és la llista completa de les 20 ciutats amb més infidelitats de l’Estat, segons Ashley Madison:

  1. Girona

  2. Barcelona

  3. Granada

  4. Tarragona

  5. Madrid

  6. Saragossa

  7. Alcobendas

  8. Bilbao

  9. Reus

  10. Barbella

  11. Lleida

  12. València

  13. Salamanca

  14. Sabadell

  15. Jaén

  16. Palma

  17. Lleó

  18. Vigo

  19. Terrassa

  20. Mataró

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: