Logotip de Adolescents.cat

Aitana es prepara per estrenar nou single: què volen dir els emojis del seu post?

per , el 26 de juny de 2024 a les 16:00

A través de les xarxes socials, la cantant Aitana ha compartit un ‘teaser’ del que sembla que es podrà escoltar en el seu nou disc. Tot i que no ha donat moltes pistes, sembla que estarà orientat cap a un so més pop, allunyant-se dels ritmes que s’escoltaven a ‘Alpha’.

No sabem la data de llançament, però ha deixat algunes pistes que tenen a veure amb el següent disc. Al post només apareixen tres emojis: una clau, un hotel i un as de piques. El vídeo que acompanya la publicació deixa entreveure un avançament de pocs segons amb diversos plans d’una porta blava amb el número 23. A continuació, es veuen imatges alternes de cartes del pòquer i els llavis de l’artista. També la imatge de la catalana en el que sembla un terrat i, finalment, el clip acaba amb una imatge de la porta blava a la platja.


Les xarxes s’han omplert de moltes teories, però si fem memòria i ens centrem en el merchandising d’Aitana per a la col·lecció Apha Summer 2024 trobarem un objecte que podria tenir molt a veure amb tot això. Es tracta del clauer d’un hotel, l’hotel Aitana, que es troba a la ciutat de París, concretament a l’habitació número 23 ubicada a la quarta planta. Tots aquests indicis, doncs, apunten que el tema podria explicar una història que la cantant va viure a París en una de les seves darreres visites a la ciutat.

 Al vídeo, de fons, s’escolta subtilment la veu de l’Aitana, com si fos el cant d’una sirena.


Amb els temes ‘Akureyri i ‘Hermosa Casualidad’, la cantant ja va deixar entreveure com serà el seu pròxim àlbum. “Es notarà molt amb el pròxim single que trauré, ja que serà en solitari. Allà sí que es notarà molt el que vull. És una altra cosa”, confessava fa poc la cantant.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: