Logotip de Adolescents.cat

Així funciona ‘Tap to cash’, l’alternativa d’Apple a ‘Bizum’ per fer pagaments

per Redacció, el 29 de juny de 2024 a les 11:00

Apple va celebrar la presentació inaugural del WWDC 2024, un esdeveniment que va estar marcat per l’arribada de la Intel·ligència Artificial a iPhone, iPad i Mac. Tot i que també es va presentar ‘Tap to cash’, la nova eina que vol competir contra Bizum.

La novetat ha estat força comentada i és que pretén poder enviar de forma ràpida i privada diners sense compartir números de telèfon ni adreces de correu electrònic. Una funció que és fàcil d’utilitzar, ja que el mecanisme és exactament el mateix que l’actual per compartir contactes: apropant dos iPhone.


‘Tap to cash’ permet als usuaris enviar i rebre Apple Cash amb només apropar dos iPhone o dispositius Apple Watch durant pocs segons. Una funció que s’assembla molt a AirDrop, però en aquest cas amb transferències de diners. A més, l’eina utilitza la funcionalitat NFC del telèfon intel·ligent i dels rellotges d’Apple per garantir una transferència segura i privada.
Aquesta eina actualment està disponible a la versió beta d’iOS 18 per desenvolupadors, tot i que s’espera que arribi oficialment a tots els usuaris la pròxima tardor.


D’aquesta manera es vol simplificar els pagaments i competir amb els serveis tan populars de Bizum. I és que avui en dia molta gent fa servir aquesta aplicació per enviar petites quantitats de diners. De fet, molts negocis accepten també Bizum com a mètode de pagament. Tot i que aquest mètode és molt pràctic, és necessari posar el número de telèfon del destinatari, que no sempre tenim a la nostra agenda. Amb el servei que acaba de presentar Apple, doncs, el procés quedarà simplificat, ja que no fa falta introduir el número de telèfon ni cap informació personal de l’altra persona.



 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: