Logotip de Adolescents.cat

Julieta i Biel Juste, enxampats molt junts la nit de Sant Joan

per Redacció, el 25 de juny de 2024 a les 17:00

Aquest cap de setmana llarg amb la festa de Sant Joan s’ha celebrat a molts llocs de Catalunya i una de les discoteques on més famosos s’han reunit ha estat a Mas Sorrer, al Baix Empordà.

Segons ha avançat en exclusiva el ‘Que no surti d’aquí’ de Catalunya Ràdio, la cantant Julieta i l’influencer Biel Juste van estar junts al reservat d’aquesta discoteca de moda. “Els van veure parlant molta estona, cada cop ho feien més a prop i va haver-hi un moment que la connexió era absoluta”, diuen des del programa. De fet, alguns seguidors els han fet arribar imatges de tots dos junts a la festa. “Es veu com la química és realment increïble”, diu el presentador Roger Carandell. “Tots dos després de tant parlar, es van embolicar”, explica el presentador, segons han informat dos oients del programa.


El nom de Biel Juste ja sonava fort a principis d’any quan se’l va relacionar amb la cantant Aitana Ocaña després que se’ls veies junts en un viatge a Costa Rica. Una de les amigues de la cantant va penjar una foto de la taula de nadal on es veia com, juntament amb el raïm, cada comensal tenia una caixa de la firma Two Jeys, la marca de Biel Juste.

El que si sabem és que l’estiu del 2023 es va relacional Biel Juste amb la cantant argentina Tini, assegurant que tots dos havien passat unes vacances junts a Eivissa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: