Logotip de Adolescents.cat

Aitana i Sebastián Yatra tornen a estar junts: el cantant parla sobre la relació oberta

per Redacció, el 25 de juny de 2024 a les 16:00

La història entre Aitana i Sebastián Yatra​​ desperta molts dubtes. El passat abril, quatre mesos després de la seva ruptura, se’ls va veure passejar junts agafats de la mà. Doncs bé, quan tot apuntava que la parella s’havia donat una segona oportunitat, publiquen junts la cançó ‘Aukreyri’, on la lletra sembla que diu ‘adeu’ a la seva història d’amor.

Tot i això, després la parella confirmava que es troben “molt bé” junts. Els rumors, doncs, no s’han aturat i hi ha qui diu que tots dos podrien haver arribat a un “acord sentimental”.


Aquest divendres la parella ha estat enxampada sortint junts de la casa que el colombià te a Madrid. “Doncs si, molt feliç, la veritat”, responia l’artista quan li preguntaven sobre si estava contenta. Les imatges han tornat a despertar tots els comentaris sobre la seva relació. Són parella o només amics? Tenen una relació oberta o només són rumors?
Cap d’ells dos ho han confirmat res públicament, però les últimes declaracions del colombià deixen alguns dubtes. Quan li preguntaven sobre la relació oberta Yatra responia amb humor: “No, no, no…vosaltres traieu conclusions de qualsevol cosa”. El cantant també responia als qui preguntaven sobre l’actitud carinyosa d’Aitana amb l’actor Arón Piper: “No. Cada un pot tenir els amics i amigues i passar-ho bé. No em preocupo” confessava.


Aquestes paraules del cantant se sumen a les que va dir ara fa unes setmanes al podcast de Vicky Martín Berrocal, on deia que no podria tenir una relació durant molt de temps sense ser infidel: “Em donarien ganes de ser infidel. Per molt que estigués enamorada d’algú, em donarien ganes d’estar amb algú més”, admetia el cantant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: