Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i Ester Expósito, juntes celebrant Sant Joan: rituals, sopar i molts selfies

per Redacció, el 25 de juny de 2024 a les 12:00

Rosalía i Ester Expósito han sorprès els seus fans amb les últimes fotografies on apareixen juntes celebrant la nit de Sant Joan. En un post de la cantant es pot veure com totes dues gaudeixen d’un agradable sopar a Los Angeles.

Les fotografies compartides per la cantant mostren la bona relació entre totes dues i apareixen entre abraçades, petons i molts somriures en la terrassa d’un restaurant. Els seguidors s’han sorprès molt d’aquesta nova relació, i és que fa menys d’un any es va rumorejar sobre una possible infidelitat de Rauw Alejandro a Rosalía amb l’actriu Ester Expósito.


A la seva trobada van aprofitar per celebrar una de les tradicions més importants, Sant Joan, que dona inici a l’època estival. No han fet cap foguera, ni han tirat petards, però sí que van fer alguna cosa semblant a un ritual. Van encendre una espelma on van cremar fulles per acabar amb les coses passades i donar pas a nous desitjos. Això és el que es deixa veure en un dels vídeos que s’han publicat a les xarxes socials i on s’escolta de fons a la catalana dient: “Estic buscant l’excel·lència”.
L’actriu ha compartit el post a les stories d’Instagram afegint un cor blanc.


Per ara es desconeix si ha estat una simple trobada entre amigues o la cantant i l’actriu compartiran algun projecte pròximament. I és que des de fa uns mesos es parla que la cantant de Sant Esteve Sesrovires podria fer el salt a la interpretació a Hollywood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: