Logotip de Adolescents.cat

Acusen Karol G de plagiar la cançó ‘Despecha’’: la resposta de Rosalía

per Redacció, el 25 de juny de 2024 a les 11:00

La cantant colombiana, Karol G, ha estrenat el passat divendres la seva nova cançó ‘Si antes te hubiera conocido’, un tema que vol petar-ho aquest estiu, però que ha rebut moltes crítiques per les seves semblances amb una cançó de Rosalía.

Les xarxes socials s’han encarregat de trobar semblances raonables entre el tema i el ‘Despecha’’ de la cantant catalana, que es va estrenar l’estiu del 2022. Segons apunten molts usuaris a X, les similituds es troben en el ‘beat’ de les dues cançons, que en tots dos casos està molt marcat, i en la interpretació de les artistes. A més, la catana es “reia” durant l’última part de la seva cançó i pronunciat “eh, eh, eh”, dos elements que també hi són en el nou single de la colombiana.


‘Si antes de hubiera conocido’ està feta pels artistes Rios, Karol G, Edge i Sky Rompiendo i produïda pels tres últims. Cap d’aquests noms coincideix amb els creadors del tema de Rosalía i, per això, les acusacions de plagi.

Per la seva banda, sembla que la catalana s’hauria adonat de les similituds i ho ha manifestat amb una publicació a Instagram. Rosalía ha penjat un recull de fotografies, i en l’últim, la veiem fent la figa, amb la cançó de ‘Despecha’’ de fons. No hi ha cap peu de foto ni missatge que descrigui la fotografia, però diuen que el color verd de les seves ungles és una indirecta cap a Karol G i al vestuari de la seva última cançó.


No és el primer cop que es troben similituds o casualitats entre les dues cantants. Rosalía estrenava una col·laboració amb el Barça i pocs mesos o feia també Karol G. La catalana estrenava l’etapa ‘Motomami’ amb els cabells vermells, i poc temps després també li veiem el mateix canvi de look a la colombiana. Tot pot tractar-se de simples coincidències, però aquesta darrera s’ha fet notar entre els seus seguidors. I es veurà si va més enllà o es queda en una simple qüestió viral a les xarxes socials.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: