Logotip de Adolescents.cat

Com combinar la faldilla llarga del moment?

per Redacció, el 21 de juny de 2024 a les 16:00

Aquest estiu, les faldilles bohèmies s'han convertit en la peça estrella dels armaris de les persones més atrevides. Amb els seus estampats florals, teixits lleugers i colors vius, aquestes faldilles aporten un toc de llibertat i frescor a qualsevol conjunt. Des de les platges de la Costa Brava fins als carrers del Born, aquesta tendència està arrasant i es posiciona com un must-have de la temporada.

Combinacions guanyadores per lluir faldilles bohèmies amb estil

Les faldilles bohèmies són versàtils i es poden combinar de diverses maneres per aconseguir estils diferents, adaptant-se a cada ocasió i personalitat. Aquí us oferim algunes idees per treure el màxim partit a aquesta peça tan chic:


  1. Amb una samarreta bàsica blanca: Per un look senzill, però efectiu, combina la teva faldilla bohèmia amb una samarreta blanca bàsica. Aquest conjunt és ideal per al dia a dia, aportant comoditat sense perdre l'estil. Completa el look amb unes sandàlies de cuir i una bossa de palla per un toc estiuenc.

  2. Amb un top de punt: Per aquelles tardes d'estiu més fresques, opta per un top de punt lleuger. Els colors neutres com el beige o el cru són una bona opció per mantenir l'harmonia del conjunt. Afegiu-hi unes espardenyes i unes arracades llargues per aconseguir un look més sofisticat.


  3. Amb una jaqueta texana: Per a les nits més fresques o els dies de primavera, una jaqueta texana és l'aliada perfecta per combinar amb la teva faldilla bohèmia. Aquesta peça li donarà un aire més casual al teu outfit. Completa el conjunt amb unes botes camperes i un barret de feltre per un estil boho complet.

  4. Amb un body ajustat: Si vols ressaltar la teva figura, opta per un body ajustat en colors llisos. Aquesta combinació és perfecta per a una nit de festa o una cita especial. Completa el look amb uns talons i una bossa de mà petita per un toc de sofisticació.

  5. Amb una samarreta llarga: Si la faldilla és de color blanc pots donar un toc més cool afegint una samarreta llarga d'algun color més cridaner, o amb un estampat de colors. Afegiu-hi unes sandàlies planes i accessoris de bijuteria artesanal per completar l'estil.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: