Logotip de Adolescents.cat

El significat de l’últim tatuatge de Laura Escanes: es tatua tota l’esquena

per Redacció, el 21 de juny de 2024 a les 11:00

La influencer llueix diversos tatuatges i alguns d’ells han estat força polèmics. La catalana ha sorprès els seus seguidors amb un tatuatge nou que ocupa tota l’esquena, minimalista i que té un significat peculiar.

En una publicació a Instagram, Escanes ha ensenyat el tatuatge que ocupa tota l’esquena de dalt a baix seguint la columna vertebral. “Ara que tots són tan humans, perquè no ens tornem animal”, es pot llegir en castellà.


Un tatuatge que ha revolucionat les xarxes i ha aconseguit més de 50.000 m’agrada i centenars de comentaris. Entre els comentaris hi ha precisament Juancho Marqués, l’autor de la frase que apareix en la seva cançó ‘Love’. “Gràcies”, diu el cantant a Escanes.
“Ara que són totes tan humans, per què no ens tornem animals? I ens mirem com "tu d'on surts?" Tu i jo no som normals Vull tornar a fer-ho amb tu Ei, vull tornar-ho a fer amb tu”, diu la lletra de la cançó. 


 

La creadora de contingut té una relació amb els tatuatges peculiar. De fet, fa temps aconsellava no tatuar-se el nom de cap persona. “N'hi ha molts, però tinc un que tinc clar que vull esborrar-me, ho dic obertament, no us tatueu noms”, confessava. La influencer es mostrava d’acord amb tots els tatuatges relacionats amb diferents parelles perquè havien tingut algun significat important en un moment determinant. “El nom o la firma, en el meu cas, no era necessari”, deia Escanes.
Amb aquestes paraules semblava que el tatuatge que la catalana volia fer desaparèixer de la pell era la firma que té de Risto Mejide. “Tinc altres tatuatges d’altres parelles que no em plantejo esborrar perquè són coses que he viscut, però és que precisament la firma… D’aquesta persona tinc altres tatuatges i no vull esborrar-los, però justament aquest sí perquè era massa jove”, deia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: