Logotip de Adolescents.cat

Quin tipus de collaret és millor segons l’escot?

per Redacció, el 20 de juny de 2024 a les 17:00

En el món de la moda, escollir el collaret adequat pot fer tota la diferència en el teu look. Un collaret ben triat no només complementa la teva roba, sinó que també pot destacar les teves característiques.

Escollir el collaret perfecte pot semblar una tasca complexa, però amb aquests consells, podràs millorar el teu estil i assegurar-te que el teu collaret complementi i enriqueixi el teu outfit de la millor manera possible. 


1. Escot rodó:

Per als escots rodons, els collarets curts i amb volum són una opció excel·lent. Un collar de tipus "choker" o un de perles just a sobre del pit poden crear un equilibri perfecte. També pots optar per collarets amb formes arrodonides que segueixin la línia de l’escot.


2. Escot en V:

Els collarets en forma de V són ideals per a aquest tipus d’escot. Un collaret llarg amb un penjoll que caigui just al centre de la V ajuda a allargar visualment el coll i a crear una línia elegant i estilitzada. Evita collarets massa amples que puguin desentonar amb la forma de l’escot.

3. Escot barca:

Aquest escot amplifica les espatlles, per tant, un collaret que se situï just per sobre o a la base del coll és ideal. Els "chokers" i collarets de cadena curta poden funcionar bé. Evita collarets molt llargs que podrien competir amb l’amplitud de l’escot.

4. Escot quadrat:

Un collaret amb formes geomètriques que ressoni amb l’escot quadrat és una excel·lent elecció. Collarets mitjanament llargs amb detalls angulats poden complementar aquest tipus d’escot. També pots provar collarets de múltiples capes per afegir interès.

5. Escot halter:

Els escots halter deixen molt d’espai al centre del pit, per la qual cosa un collaret curt o un "choker" pot funcionar molt bé. Els collarets massa llargs poden fer que el coll es vegi sobrecarregat. Opta per dissenys simples i elegants que no competin amb la complexitat de l'escot halter.

6. Escot cor:

Els collarets que segueixen la línia corba de l’escot cor són una opció encertada. Un collaret curt amb un penjoll delicat o un disseny amb petites perles poden accentuar l’encant d’aquest tipus d’escot sense dominar el look.

7. Escot asimètric:

Per als escots asimètrics, és important trobar un equilibri. Un collaret llarg i delicat pot afegir un toc d’elegància sense competir amb l’aspecte únic de l’escot. També pots optar per collarets amb un disseny asimètric per ressaltar la singularitat de la roba.

Altres consells a tenir en compte

Harmonia: Assegura’t que el collaret complementi no només l’escot sinó també el to de pell i el conjunt en general.

Proporcions: Considera la teva altura i la longitud del coll. Les persones més baixes es veuran millor amb collarets més curts, mentre que les més altes poden portar collarets més llargs amb confiança.

Simplicitat vs. Extravagància: Si l’escot és molt detallat o té molts adorns, és millor optar per un collaret més simple. En canvi, si l’escot és senzill, pots arriscar-te amb un collaret més extravagant i detallat.

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: