Logotip de Adolescents.cat

Dues exconcursants d’OT critiquen els ‘Premis Ídolo’ de Dulceida: què han dit?

per Redacció, el 20 de juny de 2024 a les 12:00

Les cantants Samantha Gilabert i Maialen (coneguda popularment com a Chica Sobresalto) han visitat el podcast del creador de contingut, Malbert, ‘Querido Hater’.

Totes dues es van conèixer al concurs d’Operación Triunfo el 2020, edició que es va haver d’aturar per la irrupció de la pandèmia del coronavirus. Després del seu pas per l’acadèmia de música, totes dues han començat la seva carrera musical per separat, però també comparteixen un podcast. Parlem de ‘Triunfitas con traumitas’, un espai on entrevistes, entre altres, a exconcursants d’OT.


En la seva entrevista amb Malbert, totes dues van parlar de la seva experiència en la darrera edició dels ‘Premis Ídolo’, guardons creats per la influencer Dulceida per premiar aquells creadors de contingut i empresaris del sector de les xarxes socials.

Samantha Gilaberts va voler deixar clar que ho va passar bé en l’entrega de premis: “Durant aquelles tres hores que dura, la gent és simpàtica, després ja…”. Les cantants explicaven també un moment divertit de la nit, quan una influencer es va quedar adormida en mig de la gala: “Una que té molts fills”, deien. Davant d’aquesta confessió, el presentador va considerar que es referien a Verdeliss.


Per la seva banda, Maialen va criticar durament l’esdeveniment i el va comparar directament amb la sèrie de Netflix, Black Mirror: “A mi aquell lloc em va semblar Black Mirror. Ho vaig passar malament, però realment malament”, deia.
La jove va explicar que no li agrada aquesta diferenciació de classes entre ''els més i els menys famosos'', així com alguns dels comportaments que va veure a l'acte, com per exemple que només alguns poguessin accedir al photocall. A més, explicaven algunes situacions incòmodes que van viure com per exemple quan et preguntaven: "perdona, el teu nom?". "Genera una jerarquia terrible", explicava la cantant Maialen.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: