Logotip de Adolescents.cat

Dos alumnes de Barcelona obtenen la millor nota de la Selectivitat a Catalunya: 9,90

per Redacció, el 20 de juny de 2024 a les 11:00

Un alumne de l’Institut d’Auro de Santpedor i un de l’Institut Forat del Vent de Cerdanyola del Vallès han obtingut la millor nota de la Selectivitat a Catalunya. Tots dos han aconseguit un 9,90 en la fase general.

A les altres comarques, la nota més alta ha estat un 9,80. A Tarragona, un estudiant de Torredembarra i un altre de Reus han obtingut la millor qualificació. A Girona, la millor nota se l’han emportat dues noies de Salt i Girona. Pel que fa a Lleida, la millor nota ha estat per una alumna de l’Institut Samuel Gili i Gaya.


Pel que fa a la nota mitjana en la fase general ha estat de 6,747, lleugerament inferior als 6,787 i 7,271 dels dos darrers anys. El 97% dels estudiants han superat la fase obligatòria de les PAU, un percentatge que es manté per quart any consecutiu.

Es van matricular 42.550 estudiants, dels quals, finalment, es van presentar 41.736. Del total de presentats, 33.960 es van examinar de les cinc matèries de la fase general, que és obligatòria i que, un cop superada, permet accedir a la universitat. D'aquests, 32.946 l'han superat, que equivalen al 97,01%.


A més, Llengua catalana i literatura (6,62) és l'assignatura de la fase obligatòria amb una pitjor nota mitjana, només per darrere d'italià (6,30).

Recordem que des del dimarts 18 de juny els i les alumnes de Catalunya ja poden consultar les notes de la Selectivitat 2024.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: