Logotip de Adolescents.cat

5 plans divertits per fer de la nit de Sant Joan amb els amics i amigues

per Redacció, el 19 de juny de 2024 a les 16:00

La revetlla de Sant Joan, una de les nits més esperades de l'any a Catalunya, ofereix múltiples opcions gratuïtes i emocionants per gaudir d'una vetllada màgica. Tant si ets més de passar-ho amb molta gent com si vols alguna cosa més tranquil·la, et donem cinc idees que et poden ajudar a organitzar una fantàstica revetlla de Sant Joan.

Fogueres a la platja

Moltes platges permeten fer fogueres durant la nit de Sant Joan. Aquest és un dels plans més tradicionals i emocionants. Pots portar llenya, menjar i beure per passar una nit al voltant del foc, compartint històries i gaudint de la companyia dels teus amics. Recorda sempre seguir les normatives de seguretat i mantenir la platja neta.


Sopars a l’aire lliure

Organitza un sopar a l'aire lliure amb amics i família. Pots preparar un pícnic amb plats típics de Sant Joan, com la coca de Sant Joan, i gaudir del menjar mentre celebreu la nit més curta de l’any. Tria un parc, una plaça o un altre espai públic on estigui permès menjar a l'exterior.

Cercaviles i desfilades

Les cercaviles i desfilades són una tradició en moltes parts de Catalunya durant la nit de Sant Joan. Aquests esdeveniments solen incloure música, ball i espectacles de foc. És una oportunitat perfecta per gaudir de l'ambient festiu i viure una experiència cultural única.


Banyar-se de nit a la platja

Si la nit i la temperatura acompanya, el bany es converteix en un dels rituals de Sant Joan més habituals. Existeixen moltes platges a Catalunya que són ideals per fer-ho a més, diu la superstició que molts mals es curaran o remetran amb un bany a mitjanit.

Marxar a la muntanya

Si el que no vols són les aglomeracions de gent a la platja, sempre pots optar per un destí de muntanya. Pots fer recerca de cases rurals, algunes comarques on hi ha més són al Solsonès, la Garrotxa o el Berguedà.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: