Logotip de Adolescents.cat

Què és un ‘hot roden’? la bellesa masculina de qui tothom parla a Internet

per Redacció, el 20 de juny de 2024 a les 21:30

Si tens TikTok, segurament aquestes setmanes has vist alguns vídeos que parlen del ‘hot roden’, però, què significa?

Fa uns mesos les xarxes s’omplien de nòvios ‘golden retriever’, és a dir, nois dolços i molt amables, com golden. Doncs ara ha aparegut una nova tendència: els ‘hot roden’. Aquest terme que surt d’internet es refereix a aquells famosos que ara tothom vol. Però amb una característica concreta: tenen alguna facció que no encaixa en els cànons de bellesa estàndards i que es consideren “guapos”.


De fet, la traducció literal seria “nòvio amb aspecte de rosegador”. Es caracteritzen per cares anguloses i puntegudes, dents petites i afilades i nassos allargats. El ‘hot roden’ és caracteritza també per tenir una pell pàl·lida, cabells llargs o despentinats, ulls petits i barbeta punteguda.

De fet, el New York Post defineix Johnny Depp al principi de la seva carrera com el prototip de l’home ‘hot roden’: no era Brad Pitt, però la seva aparença prima i pàl·lida el feien destacar. Un altre dels famosos que entraria dins dels estàndard seria Timothée Chalamet o Barry Keoghan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barry Keoghan (@keoghan92)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: