Logotip de Adolescents.cat

Chanel confirma la seva relació amb aquest cantant del Benidorm Fest: qui és?

per Redacció, el 19 de juny de 2024 a les 12:00

La cantant Chanel no acostuma a parlar gaire de les seves relacions, però aquest cop ha confirmat els rumors que ja sonaven des del febrer. 

Després del llançament del seu tema ‘Agua’, la cantant ha començat una gira i ha acceptat altres desafiaments professionals, entre ells, posar veu al personatge Ennui de la famosa pel·lícula ‘Del revés 2’. Doncs ha estat precisament a la première d’aquest film, on la cantant ha deixat clar que està en una relació amb el cantant St. Pedro.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney Spain (@disneyspain)

Tots dos es dediquen a la música i van participar al Benidorm Fest a les edicions de 2022 i 2024, respectivament. Tot i que ha estat ara quan ho han confirmat, els rumors van sorgir el febrer, quan el programa ‘Socialité’ va publicar unes imatges de tots dos passejant en actitud molt afectuosa per la Gran Via de Madrid. Doncs bé, quatre mesos després, la cantant d’’SloMo’ ho ha confirmat: “El que hi ha és el que hi ha. Aquí no anem a enganyar a ningú”, confessava als mitjans.


“Quan es va començar a parlar sobre nosaltres, havia passat molt poc temps. Però el temps passa, la gent es coneix i les coses avancen. És el més normal”, afegia l’artista.

Qui és St. Pedro?

La fama de St. Pedro ha crescut gràcies a la participació en el festival del Bendorm Fest aquest 2024. El canari va conquistar el públic i s’ha declarat un apassionat de la seva feina. En alguna ocasió ha confessat que les seves cançons són autobiogràfiques: “Em nodreixo de les coses dolentes i de la toxicitat que es crea quan estàs amb gent que no entén aquesta vida”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by st. Pedro (@stpedro)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: