Logotip de Adolescents.cat

Un actor de Merlí, detingut a Dubai per mantenir relacions sexuals en un parc aquàtic

per Redacció, el 19 de juny de 2024 a les 11:00

L’actor Albert Baró va ser molt conegut pel seu paper de Joan Capdevila a la sèrie catalana de ‘Merlí’.  Quan va començar la sèrie tenia 19 anys i ara en té 28. També ha aparegut a la pantalla fent sèries com ‘Servir y proteger’, ‘Bienvenido a Edén’ o ‘Nacho’, entre d’altres.

El català ha passat pel podcast ‘La ruina’, amb Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, on ha explicat algunes de les vivències més personals, moments en què ha passat molta vergonya. El jove va confessar que abans de la pandèmia va conèixer una noia i tot va començar a anar perfecte. Després de veure’s durant setmanes, Baró va decidir anar a visitar-la a Dubai, on ella estava treballant.


El primer dia junts van decidir anar a un parc d’atraccions aquàtic. Un cop allà, van gaudir de les diverses activitats i després de passejar una estona troben una sala inhabitada. La sala, segons explica, tenia una zona que semblava chilling: “Vam entrar i clar, els dos allà amb banyador…vam començar a apropar-nos, a petonejar-nos i la cosa es va anar posant seriosa”, explica Baró.

“Allà vam passar una estona fantàstica…i de cop veiem que s’acosta un home de seguretat del parc. S’apropa i nosaltres ja sortim”, continua explicant. “Ens diu que aquesta zona està tancada i que hem de sortir del parc”.


La parella va decidir marxar del parc i anar a dinar a un restaurant. Quan estaven mirant les cartes, dos agents els van preguntar per les polseres del parc: “Ens agafen i ens posen en un control de seguretat, ens asseuen en una taula i, de cop, interrogatori”, explica.

Els policies van demanar als joves que escrivissin què havien fet a la sala del parc, moment en què es van quedar paralitzats. L’Albert, per intentar sortir de la situació, es va fer el ruc i va fingir que no entenia bé l'anglès. Va ser llavors quan els van separar i els van fer un interrogatori individual.

Al final, l’actor es va sincerar i va respondre a les preguntes sobre el que havia passat amb una simple paraula: ''love, love, love''. Quan el van reunir amb la noia, aquesta li va dir nerviosa que li havien comentat que podrien caure tres anys de presó a tots dos per haver mantingut relacions sexuals a la sala dins del parc.

Després d'anar a comissaria i de viure un gran ensurt, la policia els va donar un avís i els va permetre marxar sense conseqüències.

   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: