Logotip de Adolescents.cat

Torna el Clotilde Fest 2024: aconsegueix entrades gratis amb meet and greet

per Redacció, el 22 de juny de 2024 a les 14:00

El Clotilde Fest 2024 del Palau Robert de Barcelona torna un any més amb concerts els quatre dimecres de juliol: 3, 10, 17 i 24 de juliol. Comptarà amb artistes de renom com Suu, Lildami i Figa Flawas, entre altres i les entrades seran gratuïtes.


Els concerts presenten una proposta musical que inclou pop, músiques urbanes, músiques festives, reggae..., amb una aposta clara per la música jove i pel talent. Grups nous, en alguns casos transversals, que aporten una visió generacional i que han anat agafant el relleu de les bandes nascudes en la dècada dels 90 i del 2000. Consulta els horaris i artistes del Clotilde Fest 2024.

  • Dimecres 3 de juliol, a proposta de RAC105: SUU i ALFRED GARCIA


  • Dimecres 10 de juliol, a proposta d’Els 40: FLASHY ICE CREAM i LILDAMI

  • Dimecres, 17 de juliol, a proposta d’Europa FM: SEXENNI, PELAT I PELUT i DJ BULMA BEAT

  • Dimecres 24 de juliol, a proposta de Flaixbac: COCO i FIGA FLAWAS

Com aconseguir entrades i meet and greet?

L’aforament al concert és limitat a 999 persones i l’accés és amb invitació. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats per un adult.

Gràcies al Carnet Jove pots tenir una entrada doble amb l’oportunitat de conèixer els teus artistes preferits.

Com fer-ho? Carnet Jove us convida a la sisena edició del festival. Disposen de 150 entrades dobles per a cada concert i a més, entre els guanyadors de cada sorteig en trauran dos més per anar a un meet and greet acompanyat, abans o després del concert.

Ja pots participar del sorteig a través del web Connecta’t i aconsegueix la teva invitació per a tu i el teu acompanyant només responent un parell de preguntes que et faran sobre el concert.

Després cal estar pendent del telèfon, ja que si heu estat els guanyadors/es us avisaran via telèfon els propers dies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: