Logotip de Adolescents.cat

Illa Fantasia, el pla perfecte per combatre la calor: aconsegueix un descompte

per Redacció, el 21 de juny de 2024 a les 22:30

El parc aquàtic Illa Fantasia, situat a Vilassar de Dalt, ha donat el tret de sortida a la seva nova temporada d’estiu. Amb més de 75.000 metres quadrats d’instal·lacions i 22 atraccions aquàtiques, Illa Fantasia continua sent una de les destinacions preferides per a famílies i grups d’amics durant els mesos d’estiu.

Les seves atraccions

La temporada del parc comença el 10 de juny i no tanca fins a l’11 de setembre. Durant quatre mesos es manté oberta i té un horari de dilluns a diumenge de les 10h del matí fins a les 18h.


Illa Fantasia compta amb més de 22 tobogans i 3 macropiscines i una d’elles té un simulador d’onades que funciona tot el dia. Totes les atraccions estan marcades segons la velocitat que tenen: lentes, ràpides o extremes. També indiquen la profunditat de la piscina i l’alçada mínima que necessiten els i les visitants per poder pujar.

A més, s’han instal·lat noves zones d’ombra i àrees de descans, així com un sistema de reserves en línia per evitar aglomeracions i fer més àgil l’accés al parc. La seguretat també ha estat una prioritat, amb l’augment del nombre de socorristes i la implementació de protocols sanitaris rigorosos.


Com aconseguir un descompte per Illa Fantasia?

Per celebrar l’inici de la temporada, Carnet Jove ofereix un descompte especial per passar un cap de setmana al parc aquàtic. Es tracta d’entrades al 50% de descompte pels dies 29 i 30 de juny.
A través de la web del Carnet Jove, trobaràs un enllaç on pots comprar la teva entrada en línia per accedir al descompte.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: