Logotip de Adolescents.cat

La polèmica reacció de Zendaya amb els fans: vídeo viral

per Redacció, el 18 de juny de 2024 a les 17:00

L’actor i parella de Zendaya, Tom Holland, està vivint un dels moments més especials de la seva professió: interpreta en el teatre l’obra de ‘Romeu i Julieta’ al West End de Londres. Cada nit, l’actor fa de Romeu i les portes del teatre s’omplen de fans per veure’l sortir.

L’expectació per veure’l és molt gran i es reuneixen nombrosos grups de fans a les portes del recinte, de fet els organitzadors s’han vist obligats a gestionar la multitud de persones que el volen veure. A més, l’expectació és més gran encara si hi ha la famosa actriu Zendaya.


Doncs ha estat la mateixa Zendaya qui ha estat protagonista de la darrera polèmica. En diversos vídeos que circulen per les xarxes socials, se la veu com entra corrents a un cotxe, rodejada de seguretat i sense mirar els fans que l’esperaven.

Una actitud que contrasta molt amb la de la seva parella, Tom Holland, qui s’atura uns segons, saluda i dona les gràcies a les persones que havien esperat a la sortida.


L’actitud de l’actriu ha estat força comentada i, de fet, hi ha qui defensa la seva postura. Alguns expliquen que el seu comportament és normal perquè vol deixar el protagonista per a Tom Holland, que és qui realment participa en l'obra de teatre. “Ella sap que l’estrella de la nit és en Tom i actua en conseqüència”, diu en seguidor.

El fanatisme per Tom Holland ha arribat a causar problemes de trànsit i desordres al voltant del teatre. Per evitar més complicacions, s’han implementat algunes mesures que inclouen l’agilització de la sortida dels actors. Segons ‘The Sun’, Holland ha estat molt cooperatiu amb les mesures i s’ha aturat poca estona a signar autògrafs o fer-se fotos.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: