Logotip de Adolescents.cat

Les quatre postures sexuals més romàntiques

per Redacció, el 19 de juny de 2024 a les 21:30

Hi ha postures sexuals que impliquen molt de contacte físic i també visual, són posicions que requereixen més temps i concentració. Potser per això són ideals si els que vols és tenir un sexe molt més romàntic. 

Són postures que requereixen el que es coneix com a ‘slow sex’, és a dir no pensar en l’orgasme com a finalitat, sinó centrar-se en el procés per arribar a tenir-lo. Això pot potenciar les sensacions molt més. Per dur a terme algunes de les postures que us presentem potser també és necessari un bon lubricant.


La forquilla

En oposició a la cullereta, la forquilla és una manera de mantenir relacions mantenint contacte visual, la qual cosa genera una major intimitat. Però, la teva cama ha d'estar per sobre del seu muscle per aconseguir una penetració més profunda. 

La protagonista

Deixa que la teva parella t’estimuli mentre et mira i gaudeix de les vistes. Per aquesta postura podeu fer servir un lubricant, així la sensació serà molt millor.


El confiat

Aquesta postura es basa en la confiança dipositada en la parella, ja que una de les persones té els ulls tapats i ha de deixar-se portar pels estímuls amb la resta dels sentits, sempre en contacte.

El mirall

Tant si tens una alçada similar a la teva parella com si no (en aquest últim cas, puja't a sobre), agafeu un mirall ben gran i gaudiu del moment mentre us contempleu. Serà com presenciar la vostra pròpia pel·lícula eròtica.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: