Logotip de Adolescents.cat

Cita a la Costa Brava: El detall que confirmaria la nova relació de Laura Escanes

per Redacció, el 18 de juny de 2024 a les 12:00

Fa pocs dies es coneixia la notícia sobre un possible ‘lio’ entre Laura Escanes i un company de rodatge de ‘La Travessa’, programa de 3Cat que ella presenta.

La influencer ha estat setmanes gravant la nova temporada del programa i sembla que allà hauria connectat molt bé amb un càmera. L’exclusiva la treien les ‘mamarazzis’ i també es va confirmar al ‘Que no surti d’aquí’ de Catalunya Ràdio. Les ‘mamarazzis’ no publicaven el nom del jove, però les imatges que compartia Escanes a les xarxes socials donaven alguna pista i tot apuntava a Mikel Alors, membre de l’equip tècnic.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes)


Després d’acabar amb el rodatge del concurs, la catalana ha volgut passar un cap de setmana a la Costa Brava per desconnectar. Les imatges que ha compartit a Instagram mostren com no ho ha fet sola i, de fet, en una d’elles es pot veure com una mà li acaricia l'esquena. Curiosament, aquesta mà té un anell molt semblant al que du posat Mikel durant el rodatge i que també es pot veure en altres fotografies que compartia la influencer.
Tot plegat, una pista definitiva que podria confirmar els rumors.
 

A més, aquesta no és l’única interacció pública, la influencer publicava una desena de fotografies, entre les quals un selfie amb en Mikel i es podia llegir un comentari del jove: “Molt orgullós de tu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikel Alors (@mikelalors)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: