Logotip de Adolescents.cat

Lola Índigo reacciona al seu canvi físic: “Estic agraïda d’haver-me curat”

per Adolescents.cat, el 17 de juny de 2024 a les 17:00

La coneguda cantant s’ha sincerat a través de les xarxes socials parlant d’uns dels capítols més foscos de la seva vida. Tot ha començat arran d’un tweet d’un usuari, que posava en valor el talent de Lola Índigo destacant la seva trajectòria.

“Em sembla màgic recordar avui els cartells que vam fer per salvar-la”, deia el tweet en referència al pas de la cantant pel concurs d’Operación Triunfo. “Salvem a la reina”, tenia com a eslògan el cartell. En aquest també apareix una fotografia de la cantant.


La reacció de Lola Índigo no s’ha fet esperar i de seguida s’ha sincerat comentant el seu aspecte físic. Segons ella mateixa deia, s’ha quedat en “shock” veient la seva fotografia.
“M’agradaria dir que aquest NO era el meu estat físic normal, que no estava bé ni físicament ni mentalment”, deia la cantant. “Estic agraïda d’haver-me curat i de no voler complir cap cànon de bellesa, només el que ja tinc per naturalesa, estar sana i feliç. Una abraçada molt forta si estàs llegint això i estàs en lluita per estimar-te més a tu mateixa”, acaba dient.


Diversos usuaris han reaccionat també a través de les xarxes socials mostrant respecte i aplaudint la reflexió. “No saps com ajudes explicant les teves experiències i, sobretot, fer-nos veure que la bellesa no està en cap cànon de bellesa, sobretot ara que comença l'estiu. Un altre any en què em posaré un biquini en gran part gràcies a tu”, es pot llegir en un comentari. 

No és el primer cop que la cantant parla d’aquest tema. Va ser fa uns mesos quan va explicar que patia dismòrfia corporal, un trastorn que consisteix en l'obsessió “excessiva i desproporcionada” per l’aparença física. “Arran de llegir coses lletges a les xarxes socials, vaig començar a tenir una època de merda i em vaig esborrar Twitter. Jo intento parlar amb naturalitat. Intento estimar-me molt, cuidar el meu cos tots els dies i estar bé”, deia llavors l’artista.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: