Logotip de Adolescents.cat

Així és ‘Tsuki’, el joc viral a TikTok que s’assembla a l’’Animal Crossing’

per Adolescents.cat, el 17 de juny de 2024 a les 16:00

Si estàs al cas de les tendències a TikTok, segurament ja saps de què tracta aquest joc que s’ha viralitzat a la plataforma. ‘Tsuki’ combina elements de simulació de la vida amb una estètica encantadora i ha captivat l’atenció de milers d’usuaris gràcies a la seva capacitat de crear un món virtual atractiu i interactiu.

Si durant la primera dècada dels 2000 tenies la Nintentdo i jugaves a l’’Animal Crossing’, aquest joc és perfecte per a tu. Desenvolupat per a dispositius mòbils, 'Tsuki' ofereix als jugadors l'oportunitat d'explorar un univers pintoresc on poden pescar, recollir fruites, i interactuar amb adorables personatges.


Un conill, que porta per nom el títol de joc, haurà de treballar cultivant pastanagues per poder comprar mobles per a la seva casa i poder anar decorant-la. Ara bé, les pastanagues només es poden aconseguir cada dues hores i el joc funciona amb temps real. Per tant, no estaràs enganxat al joc durant moltes hores.

No només estaràs plantant pastanagues, també pots interactuar amb altres habitants (tots animals adorables), anar a pescar o bé trobar la Camille quan s’amagui i així tenir més pastanagues.


De fet, també hi ha petites missions com pescar o fer fotografies a objectes i personatges que cada dia van canviant.

El joc destaca per la seva tranquil·litat i simplicitat, atraient aquells que busquen una pausa relaxant a les presses de la vida quotidiana. A més, 'Tsuki' ha captivat la imaginació dels usuaris amb la seva capacitat de personalització i detalls visuals encisadors, creant una experiència immersiva que va més enllà de les expectatives dels fans de jocs mòbils.

També et pot interessar

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: