Logotip de Adolescents.cat

Shawn Mendes o Dua Lipa: els noms que sonen per col·laborar amb Aitana

per Adolescents.cat, el 17 de juny de 2024 a les 11:00

La cantant Aitana ha començat fa unes setmanes la seva gira per diferents festivals aquest estiu. La seva darrera parada ha estat aquest cap de setmana al Mallorca Live Festival. De fet, la catalana no feia parada a l’illa des del tour del seu disc ‘11 razones’.

En una entrevista amb ‘los 40 principales’, la cantant explicava alguns dels seus plans musicals: des de col·laboracions que té preparades fins als concerts als quals li agradaria anar.


Ja fa unes setmanes, la cantant explicava que tenia pensades algunes col·laboracions amb artistes internacionals i que la gent “no se les espera”. Aquest cap de setmana només donava alguns detalls i deia que concretament són dues col·laboracions i una d’elles és amb un artista anglosaxó

Les expectatives sobre amb qui podria ser aquesta col·laboració estan molt altes. Olivia Rodrigo, Dua Lipa o Shawn Mendes són alguns dels noms que sonen entre els fans de la ex d’Operación Triunfo.


“Crec que serà per a després de l’estiu. A poc a poc, però aquest any ho tindreu. Després de l’estiu venen moltes coses. Allò serà molt fort”, deia l’artista sobre quan podrem escoltar aquesta nova música.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

Fa unes setmanes vam poder veure la cantant ballant ‘las Babys’ amb artistes com Chanel, Belén Aguilera, Naiara, Julieta o Vicco, al Share Festival de Barcelona. Un moment que va agradar a molts als seus fans i del qual la cantant té un bon record. Preguntada sobre si s’ha plantejat algun cop ajuntar diverses artistes femenines en una col·laboració la cantant responia que sí. “Clar, m’encantaria, però crec que elles podrien fer-ho també. Crec que el més important és que hi hagi una bona cançó".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: