Logotip de Adolescents.cat

L’emotiva felicitació d’Ingrid Engen a Mapi León: “Em fas ser la més feliç”

per Redacció, el 14 de juny de 2024 a les 16:00

Les dues jugadores són una de les parelles més encantadores del vestidor blaugrana. I un cop més aquest dijous han donat un senyal del seu amor. 

Dijous 13 de juny, la jugadora del Barça, Mapi León, celebrava el seu 29 aniversari. Una data assenyalada que la seva parella i companya d’equip, Ingrid Engen, tenia ven present. Engen ha emocionat tothom compartint una fotografia al seu Instagram amb les següents paraules: “Happy birthday my favorite. You make me the happiest!” (Felicitats a la meva preferida. Tu em fas ser la més feliç). Al text també hi afegia una emoticona d’un ram de flors.


Les paraules de l’Ingrid han emocionat a tothom, però també ho ha fet la resposta de la jugadora: “Moltes gràcies darling, tu em fas la més feliç a mi”. A totes aquestes declaracions d’amor, se sumen les paraules de la companya de professió, Esme Brugts, qui comentava: “It’s givin…” i les emoticones d’un anell de compromís i uns ulls.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingrid Syrstad Engen (@ingrid_engen)


La defensa aragonesa ha viscut un 2023-2024 complicat a nivell personal. Per desgràcia, es va lesionar el passat mes de desembre en un entrenament previ contra l’Eibar i es va fer un trencament de menisc extern del genoll dret. Ha tingut una llarga recuperació i ha estat de baixa fins a final de temporada. De fet, durant aquesta recuperació l’hem pogut veure en moltes ocasions amb crosses, un camí que s’ha fet complicat, però on sempre ha estat acompanyada de l’Ingrid.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: