Logotip de Adolescents.cat

Tots els secrets de ‘Nanai’, el nou single d’Amaia: les referències a Operación Triunfo

per Redacció, el 14 de juny de 2024 a les 12:00

La cantant Amaia ha estrenat aquest divendres 14 de juny el seu nou single ‘Nanai’. Una cançó molt esperada pels seus fans, ja que l’artista feia molt de temps que no treia nova música. De fet, el seu darrer llançament va ser ‘Sexo en playa’ amb el català Alizz, ara ja fa un any.

El tema arriba acompanyat d’un videoclip en el qual ha deixat un seguit de referències a la seva trajectòria i on, òbviament, apareix el seu pas pel concurs que va guanyar el 2017, ‘Operación Triunfo’.


Els seus seguidors s’han adonat de les referències que hi ha al videoclip i les han comparat amb escenes reals de la vida de la cantant. L’artista, per la seva banda, no s’ha pronunciat al respecte i ha preferit deixar amb la incògnita els seus fans.

En el videoclip es poden veure diverses escenes inspirades en ‘Operación Triunfo’, i ja des del començament ens transporta al concurs: comença amb una casa de nines (l’Acadèmia) que s’obre i es veu l’ull de la cantant mirant a l’interior a través d’una de les finestres (els espectadors), situada just per damunt del piano (el seu instrument).


La següent escena podria viatjar fins al seu primer àlbum, ‘Pero no pasa nada’, ja que apareix el color de la pintura que llueix sobre el seu cos en la portada del disc.

Després de diverses seqüències, es veu la cantant tocant el piano amb uns nois vestits tots amb el mateix xandall al seu voltant. Una escena que recorda molt als seus companys de l’acadèmia. A més, ella du posat un vestit vermell, molt semblant al que va cantar a la final del concurs quan va interpretar ‘Miedo’.
Hi ha qui també ha comparat aquesta escena amb el moment en què la cantant va visitar l’acadèmia a la darrera edició. De fet, hi ha una imatge molt similar on apareix ella cantant i tots els concursants mirant-la.

"Això ja s'acaba, em despertaré. Ja no recordava que això no és real. Quan obri els ulls me n'oblidaré, però aquí un segon pot ser una eternitat", repeteix la cantant a la lletra. El videoclip acaba amb l'escena que ha escollit com a portada del seu single, que podria ser l'estètica del pròxim àlbum.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: