Logotip de Adolescents.cat

Un armari virtual: l’app viral que revolucionarà els teus outfits

per Redacció, el 14 de juny de 2024 a les 11:00

T’ha passat mai que et quedes mirant el teu armari sense saber què posar-te? O que t’agradaria tenir un estil més organitzat i personalitzat? Tenim la solució perfecta per a tu! Una aplicació que està revolucionant la manera com gestionem la nostra roba i creem outfits.

Ja no perdràs temps pensant en què posar-te. Amb uns quants tocs al teu telèfon, tindràs el teu outfit del dia a punt. A més, t’ajuda a aprofitar al màxim les peces que ja tens, promovent un consum més conscient i sostenible. Està disponible tant per a iOS com per a Android, i la pots trobar a l’App Store i a Google Play.


Indyx és una app dissenyada per ajudar-te a organitzar el teu armari i crear outfits increïbles amb facilitat. Amb aquesta aplicació, pots tenir un inventari digital de tota la teva roba, planificar els teus looks i rebre suggeriments d'outfits basats en el teu estil i les tendències actuals. És com tenir un assistent de moda a la butxaca!

Com funciona?

1. Digitalitza el teu armari

El primer pas és fotografiar totes les peces del teu armari i pujar-les a l’app. Indyx té una funció intel·ligent que categoritza automàticament cada peça (samarretes, pantalons, vestits, etc.) i et permet afegir detalls com colors, marques i ocasions en què t’agradaria utilitzar-la.


2. Crea i desa outfits

Un cop el teu armari està digitalitzat, pots començar a crear combinacions d'outfits. L’app et permet arrossegar i deixar anar peces per muntar conjunts, que després pots desar i etiquetar segons l’ocasió (per exemple, “Per a l’escola”, “Per sortir amb amics”, “Per a una cita”, etc.).

3. Rep suggeriments personalitzats

Indyx utilitza un algoritme que analitza les teves preferències d’estil i el clima local per suggerir-te outfits que podries utilitzar cada dia. A més, l’app et notifica sobre les peces que fa temps que no utilitzes, ajudant-te a redescobrir peces oblidades i mantenir el teu estil fresc.

4. Planifica la teva setmana

Amb Indyx, pots planificar els teus outfits per tota la setmana, cosa que t’estalvia temps i estrès cada matí. Així et pots enfocar en allò que realment importa, com estudiar, divertir-te i estar amb els teus amics!

 
@joana_huguet estic vivint el meu somni de nena petita 🤌🏼 #armario #virtualizar #indyx #aplicacion #catala #fashion #ootd #haul #virtualcloset #wardrobe @Indyx App ♬ BIRDS OF A FEATHER - Billie Eilish
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: