Logotip de Adolescents.cat

Amaia confessa la impactant xifra que ha hagut de pagar a Hisenda: “Ha estat dur”

per Adolescents.cat, el 13 de juny de 2024 a les 17:00

La guanyadora d’OT 2017 ha passat aquest dimecres pel programa de la ‘Resistència’ per presentar el seu nou single ‘Nanai’, que s’estrenarà aquest divendres 14 de juny.

Després de l’entrevista, el presentador no ha dubtat a fer-li les preguntes clàssiques del programa de Movistar: diners en el ban i relacions sexuals en els darrers 30 dies.


L’artista s’ha sincerat i ha començat responent la pregunta dels diners, amb una xifra que ha deixat a tothom impactant, inclús el mateix presentador, David Broncano.

“Des que vaig guanyar OT vaig anar cap amunt. Estic força contenta”, ha començat dient Amaia. “A l’última declaració de la renda he hagut de pagar com uns 70.000 euros. Ha estat força dur”, ha afirmat la cantant.


El presentador ha exclamat: ‘Uff, això vol dir que han entrat molts diners”, i ella responia: “Venia amb aquesta resposta preparada perquè us féssiu una idea”.

Després d’aquesta notícia, que ha deixat a tothom impressionat, l’entrevista continuava amb l’altra pregunta típica. Així doncs, Broncano preguntava sobre les seves relacions sexuals en el darrer mes. Amaia responia amb naturalitat i humor; “Petting està molt bé, sí. És genial. No sé, crec que diria un 5,2 o algo així. Bé, deixam-ho en un 6,2".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: