Logotip de Adolescents.cat

Les vacances de Maria Guardiola a Eivissa: jet privat i banyadors de luxe

per Adolescents.cat, el 13 de juny de 2024 a les 16:00

La filla de l’entrenador Pep Guardiola ha gaudit d’uns dies de relax a Eivissa. La jove catalana ha compartit a les xarxes socials imatges a l’illa, on està passant uns dies de desconnexió.

Com han explicat al programa Que no surti d’aquí de Catalunya Ràdio, la catalana de 23 anys va arribar a l’illa dijous passat i ho va fer en jet privat. De fet, una de les imatges que ha compartit és precisament des d’allà i es pot veure un moble de fusta amb unes ampolles d’aigua, un mòbil, mantes i coixins.


Una altra imatge ve acompanyada d’una descripció en anglès que diu: “l’estiu comença oficialment a Eivissa” i la podem veure en un mirador d’un hotel amb el mar de fons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por maria guardiola (@maria.guardiola)


 

Maria Guardiola ha coincidit a l’illa amb Rosa Crespo, una influencer valenciana especialitzada amb marques de luxe i que viu a Londres. De fet, totes dues han aprofitat l’estada per fer publicitat d’una marca cara de banyadors.

La filla de l’entrenador de futbol no deixa de tenir popularitat a les xarxes socials. Només a Instagram, la jove catalana ja acumula 951 mil seguidors, amb qui acostuma a compartir imatges dels seus estilismes i dels seus múltiples viatges per tot el món.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: