Logotip de Adolescents.cat

Això és el que passarà amb Netflix a partir de juliol: alternatives

per Adolescents.cat, el 13 de juny de 2024 a les 12:00

L’aplicació de Netflix està en constant canvis i un d’ells et podria afectar a partir del juliol. La plataforma de vídeos i sèries deixarà de ser compatible amb alguns televisors ‘smart tv’ i en conseqüència milers d’usuaris deixaran de veure-la.

Els aparells afectats són diversos models de Sony, Samsung i Apple TV i deixaran de veure’s d’un dia per l’altre. La companyia no ha avisat als seus subscriptors de la mesura, ja que no depèn d’ella els dispositius que es facin servir.


La mesura arriba perquè el servei de vídeo online vol seguir creixent i això comporta algunes decisions. Una d’elles és enfocar-se en aquells dispositius que siguin capaços de suportar les noves funcions de la plataforma per “mantenir la millor experiència possible de Netflix”, explica la companyia. Dit d’una altra manera, es dona l’esquena a televisors antics.

Què passa doncs amb la meva subscripció? Doncs bé, la companyia no diu res al respecte, ja que el fet que la televisió quedi obsoleta, no significa que la subscripció s'anul·li de manera automàtica.


Netflix no sap quins televisors utilitzen els seus clients. A més, tots els plans disponibles, fins i tot el més bàsic (anomenat Estàndard amb anuncis), permeten veure i descarregar continguts en dos dispositius compatibles alhora. És a dir, es podria fer servir ‘smartphone’ o la tauleta per gaudir dels continguts.

Si no vols veure el contingut en una pantalla petita, tens dues opcions: cancel·lar la subscripció a Netflix, o bé fer una petita inversió. Es tracta d’instal·lar un aparell que permet enviar contingut de tota mena d’altres dispositius sense fils.
Es connecta a l’entrada HDMI del televisor i, sense que calgui connexió a internet ni un sistema operatiu, els converteix en ‘Smart TV’.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: