Logotip de Adolescents.cat

El cantant Kevin Jonas, operat d’un càncer de pell

per Adolescents.cat, el 13 de juny de 2024 a les 11:00

Kevin Jonas, el germà gran dels Jonas Brothers, ha explicat que aquesta setmana ha estat intervingut per un càncer de pell. Ha estat el mateix cantant de 33 anys qui ho ha explicat amb un vídeo a les xarxes socials. 

La notícia ha deixat sorprès els seguidors, ja que ningú sabia que el cantant estava patint un càncer. Tot va començar quan fa un temps va detectar un petit bony al front que va estar sota revisió mèdica fins que li van confirmar que patia un tipus de càncer de pell i que si no es tractava podia ser agressiu. El cantant, doncs, es va sotmetre a un tractament quirúrgic que li ha eliminat aquesta taca i bony del front.


Com explica, ara el cantant comença una fase de recuperació acompanyat dels seus amics i familiars, que no l’han deixat sol en aquest moment tan complicat. De fet, Kevin Jonas ha aprofitat no només per comunicar la notícia sinó per intentar conscienciar a tothom de la importància de fer-se revisions per vigilar la nostra pell.
“Si, és un petit càncer de pell que ha començat a créixer”, deia el cantant. Un cop ha passat pel quiròfan explica que “és moment de curar-me”.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas)

El concert dels Jonas Brothers a Barcelona

La notícia arriba després que els tres germans ajornessin part de la gira europea el passat abril. De fet, justament aquest dimarts compartien les noves dates dels seus concerts europeus, que començaran el pròxim 9 de setembre a Belfast i que passaran per Barcelona el 26 de setembre.

Des que es va anunciar l’ajornament de la gira, els germans han estat distanciats. Nick s’ha enfocat en el seu espectacle musical Power Ballad, mentre que Joe ha estat fotografiat recentment amb l’actriu Laila Abdallah passant uns dies per Grècia.
Per la seva banda, Kevin ha aprofitat aquestes setmanes per passar temps amb la seva família.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: