Logotip de Adolescents.cat

El truc viral per saber si un pantaló és de la teva talla sense provar-te’l

per Adolescents.cat, el 15 de juny de 2024 a les 11:00

Segur que t’ha passat algun cop que has anat de compres i la cua als emprovadors era massa llarga. La mandra de desvestir-se, la falta d’espai o les cues llargues fa que a vegades anar de compres es converteixi en una tortura.

És cert que hi ha peces de roba que et pots emprovar fàcilment, com les jaquetes, faldilles o inclús algun vestit, però els texans és complicat. Amb tot, s’ha fet viral un truc a les xarxes socials que promet ajudar les persones a saber si uns pantalons són de la seva talla sense la necessitat de provar-se’ls.


El truc consisteix a utilitzar la circumferència del coll per mesurar la cintura dels pantalons. Només cal agafar els pantalons pel costat de la cintura i envoltar-los al voltant del coll. Si els extrems de la cintura es toquen còmodament sense estirar, els pantalons haurien de ser de la teva talla ideal. Si no arriben a tocar-se, et queda petit, i si es passa la mida, et queda gran.

A banda d’aquest mètode viral de TikTok, també hi ha un altre que està triomfant a les xarxes socials. Consisteix a posar un extrem de la cintura del pantaló sobre el melic i rodejar el cos amb la peça. Si aquesta arriba fins al centre de l’espatlla, és la teva talla.


  1. Agafa els pantalons per la cintura.

  2. Envolta la cintura al voltant del coll.

  3. Comprova si els extrems es toquen còmodament.

Si ho fan, hi ha una gran probabilitat que aquests pantalons siguin de la teva talla. Si no, potser és millor buscar una altra mida.

Aquest truc, senzill però efectiu, podria ser la clau per agilitzar el teu pròxim dia de compres. Segueix vigilant les xarxes socials per més consells i trucs de moda com aquest!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: