Logotip de Adolescents.cat

Les paraules de Rihanna que donen esperança als seus fans: “Començo de nou”

per Adolescents.cat, el 12 de juny de 2024 a les 17:00

Després de molt de temps d’espera, els fans de Rihanna comencen a tenir una mica més d’esperança. Les seves últimes paraules podrien donar peu a un possible retorn imminent.

La cantant ha parlat amb ‘Extra’, durant l’esdeveniment de llançament de la seva nova línia de productes capil·lars. A la catifa vermella va parlar del seu esperat retorn a la música. “La música per a mi és un redescobriment. He treballat tant en aquest disc que va ser com si deixés tot de costat i ara estic llesta per tornar a l’estudi”. 


La intèrpret d’’Umbrella’ mirava a càmera i deia: “Si, estic començant de nou, però no vull dir que ni a algunes cançons que tinc, perquè vull tornar a escoltar-ho tot amb una nova perspectiva”. “Ara estic preparada”, deia la cantant.
Recordem que el seu darrer àlbum, ‘Anti’, va complir vuit anys el gener i, des de llavors, l’artista no ha tornat a donar senyals dins del món de la música.


A més, la cantant donava aquesta exclusiva mentre ensenyava el seu nou cabell natural. L’artista lluïa els seus rínxols i un total look vermell: conjunt amb faldilla, jaqueta de cuir, camisa i tacons vermells.

Precisament, la setmana passada, el seu single de 2012 Dimonds, va rebre el certificat Diamant per la RIAA i la mateixa cantant assegura que la cançó encara significa molt per a ella: “Recordo tot des del començament, la vaig fer a Londres, i també recordo haver interpretar Dimonds durantt una gira amb tots els llums encesos…tothom va treure els telèfons en aquell moment. La cançó està connectada amb la meva havia i literalment penso en ella quan la canto”.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: