Logotip de Adolescents.cat

Aitana visita per sorpresa al seu institut de Viladecans: més localitzacions del seu documental

per Adolescents.cat, el 12 de juny de 2024 a les 16:00

L’Aitana Ocaña és una de les artistes amb més èxit que ha sortit del programa de música Operación Triunfo. Tant és així que la cantant catalana té previst portar la seva carrera a la gran pantalla amb un documental

Fa unes setmanes vam saber que la catalana va visitar el seu poble natal, Sant Climent de Llobregat, i això va fer saltar les alarmes. Aitana va passar l’últim cap de setmana de maig pel seu poble i la van enxampar passejant per la Fira de la Cirera.


La visita va acaparar totes les mirades dels assistents a la cita i el motiu encara més. Segons expliquen a Ràdio Estel, Aitana hauria anat de visita al poble, ja que estaria gravant un documental sobre la seva vida. 

Doncs seguint amb la tònica, la cantant també ha fet parada a l’institut Josep Mestres i Busquets de Viladecans, el centre escolar on va estudiar educació secundària.


Acompanyada de diversos càmeres, tècnics de so i assessors, la intèrpret de ‘miamor’ ha explicat que hi ha acudit per xerrar amb els professors, tot i que ha aprofitat per filmar diverses imatges donant un bonic discurs als alumnes. "Vaig estar aquí dels 12 als 18 i m'emporto molt bé amb tots ells, però ja que estava aquí em feia il·lusió dir-vos 'hola' a tots vosaltres", ha explicat Aitana als joves.

De fet, el mateix compte d'Instagram de l'institut Josep Mestres i Busquets ha compartit una foto de la cantant, així com un breu fragment del seu discurs: "Tenim una visita sorpresa d'Aitana. Després del concert d'ahir a Barcelona, ​​avui ha volgut passar a saludar els seus antics professors i actuals estudiants del seu institut. Moltes gràcies per enrecordar-te nosaltres!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: