Logotip de Adolescents.cat

Digues com escrius aquesta lletra i et direm com ets

per Redacció, el 16 de juny de 2024 a les 08:20
Una usuària de Twitter @SMASEY va publicar una fotografia que dies després es convertiria en viral. En aquesta hi apareixen vuit maneres diferents de fer una "X", sent la línia de color el primer traç.
 
Com era d'esperar, la foto va generar un intens debat a les xarxes socials que encara continua. De moment, l'opció que va "guanyant" és la 7: és a dir, la majoria de persones escriuen aquesta lletra començant el traçat per la part superior esquerra.

Ara bé, la manera en com dibuixem la ics té alguna cosa a veure amb la nostra manera de ser? Segons assegura l'experta en grafologia Kathi McKnigh, sí. En concert, l'edició nord-americana de Marie Claire ha demanat a McKnigh que analitzés cada una de les opcions i les relacionés amb característiques de personalitat. Això és el que ha explicat (clica damunt les imatges per veure les respostes): 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: