Logotip de Adolescents.cat

Polèmica amb la influencer Aída Redru: plagi o inspiració d’Aitana?

per Adolescents.cat, el 12 de juny de 2024 a les 11:00

La influencer i cantant Aída Redru s’ha vist en una polèmica després de presentar la nova portada del que serà el seu àlbum ‘Amorodio’, que es podrà escoltar a totes les plataformes a partir del 21 de juny.

L'exparella de la també influencer Lucía de la Puerta va presentar a través de les xarxes socials la que serà la portada de l’àlbum i molts ha rebut moltes crítiques en considerar que és un plagi d’una altra portada molt coneguda.


Parlem de la portada del disc ‘Alpha’ de la cantant catalana Aitana. Les similituds són moltes, des de l’estil de la roba, els rajos de sol i la col·locació del nom de l’àlbum situat en la part superior dreta de la imatge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Aida Redru • (@aidaredru)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)


La influencer ha respost a la polèmica a través del tiktoker, Jai Hoyos. En el vídeo, explica que ella en cap moment va voler plagiar la portada d’Aitana, però reconeix que s’assemblen força. Comenta que mentre els rajos de llum d’’Alpha’ podrien representar els llums d’una discoteca, els rajos de la seva portada representen l’amor, “una cosa bonica que ens travessa el pit, però que també pot fer mal”.
També assenyala altres aspectes com que ella apareix asseguda en el que sembla una bassa d’aigua, mentre que Aitana està dempeus. “L’aigua representa l’odi, la foscor a la qual estem sotmesos”, comenta Hoyos, “i l’amor és aquest raig de llum que ens rescata”.

Les interpretacions al respecte són moltes. Sigui com sigui, mentre tota aquesta polèmica ressona, la influencer Aída no ha deixat de llançar missatges d’admiració i respecte cap a la cantant catalana. De fet, aquesta setmana publicava una fotografia juntament amb l’Aitana amb el text: “Quina il·lusió em va fer poder conèixer-la i gaudir de la seva actuació, va ser increïble”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: