Logotip de Adolescents.cat

Red flags que indiquen que la persona amb qui et veus t’està enganyant

per Redacció, el 15 de juny de 2024 a les 21:00

En l'era de les aplicacions de cites i les xarxes socials, mantenir una relació de confiança pot ser més difícil que mai. La sospita de ser enganyat per la parella és una preocupació comuna, però hi ha signes que poden ajudar a detectar si aquesta por està fonamentada. Els "red flags" o senyals d'alarma són comportaments o canvis en l'actitud que poden indicar que la persona amb qui et veus no està sent sincera.

  1. Cancel·lar plans a última hora. 


És clar, de vegades sorgeixen coses i la gent ha de reprogramar. Però quan això passa amb freqüència i no fan plans de seguiment, és un senyal d'alarma.

  1. Tenen fòbia al compromís. 


Quan algú et mostra qui és, creu-li, especialment si t'ha demostrat que tem el compromís.

  1. Falta de transparència

Si la teva parella evita compartir detalls sobre els seus plans o activitats diàries, podria ser una senyal d'alarma. La falta de transparència sobre els seus moviments podria indicar que està intentant ocultar alguna cosa, com trobar-se amb algú altre o participar en activitats que no està disposada a revelar. Mantenir-se vigilant davant d'aquest tipus de comportament pot ajudar a identificar potencials enganys a temps.

  1. Són terribles responent missatges de text. 

És clar, la gent està ocupada i té vida. Però si abans rebies un missatge de text cada dia i ara estàs esperant durant dies, podria ser un senyal que alguna cosa no va bé.

I quan t'envien missatges de text, tu portes la conversa. Fins i tot quan envien missatges de text, no tenen gaire cosa a dir.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: