Logotip de Adolescents.cat

La inversió milionària d’Abril Cols a Bali: un gran terreny per fer 18 cases de luxe

per Adolescents.cat, el 11 de juny de 2024 a les 17:00

Abril Cols és una de les cares més mediàtiques de TikTok. La catalana ha estat el centre moltes polèmiques i aquest cop han saltat totes les alarmes quan ha explicat la seva pròxima inversió.

La popular influencer ha explicat al podcast de Druni la seva gran fixació per Bali. La tiktoker explica la “gran sort” que ha tingut de poder viatjar molt, gràcies a la seva professió i ha confessat que un dels llocs que més li agrada és Bali. La catalana també explica com ha canviat aquest destí des que va anar per primer cop el 2019.


“Vaig anar a Bali el 2019 i ara he tornat i les coses han canviat molt. Tot s’ha tornat molt turístic i el que abans era una platja deserta, ara has de pagar per anar amb un braçalet”, indica. Cols aprofita per explicar com va ser la seva darrera estada, quan va passar dos mesos. “Érem sis amics i al principi volíem fer moltes coses. Després quan ja portàvem uns quants dies vam començar a fer altres coses i a establir més rutines”, explica.
És llavors quan la tiktoker confessa la seva darrera gran inversió. Es tracta, ni més ni menys, de la compra d’un gran terreny. “He comprat un gran terreny i la intenció és fer-hi 18 vil·les de luxe”, explica la tiktoker catalana que confessa que els plànols ja estan fets. “Seran cases grans d’entre 200 i 300 metres cada una”, assenyala. La tiktoker també explica que ha enviat algú de la seva confiança per gestionar aquesta nova inversió.


Sigui com sigui, una inversió que ha generat moltes crítiques a les xarxes socials acusant-la d’especular en una illa estrangera que ja pateix uns grans efectes per la massificació de turistes.

@elpodcastdedruni @abrilcols en el #podcastdedruni YA DISPONIBLE en en youtube y spotify. Nos habla de los inconvenientes por lo que ha tenido que pasar por el hecho de ser creadora de contenido. Y el hate que recibe a diario por salir en las #redessociales con su hermano #abrilcols #abrilcolspelirroja #abrilcolsdruni #parejaabrilcols #pareja #hermanoabril ♬ sonido original - El Podcast de Druni
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: