Logotip de Adolescents.cat

Billie Eilish és víctima del ‘ghosting’: “No sabia que la gent feia això”

per Adolescents.cat, el 11 de juny de 2024 a les 16:00

Fins i tot les grans celebrities pateixen el fenomen conegut com a ‘ghosting’. Aquest cop ha estat la cantant Billie Eilish que ha explicat la seva història en una entrevista en el podcast de la BBC ‘Miss Me?’.

El ghosting és un terme utilitzat en les relacions interpersonals, especialment en el context de les cites i les relacions romàntiques, per descriure la situació en què una persona deixa de comunicar-se abruptament i sense explicació amb una altra persona amb qui estava interactuant o mantenint una relació. Aquest comportament pot ocórrer després d'una primera cita, després de diverses cites, o fins i tot en el marc d'una relació més establerta.


Quan una persona fa 'ghosting', simplement desapareix de la vida de l'altra persona, deixant de respondre trucades, missatges i qualsevol altra forma de comunicació, sense donar cap avís o raó per la seva absència. 

Ensenyant el seu mòbil, va confessar que ella era una mica la que feia ghosting, admetent que tenia 1993 missatges sense llegir a la memòria. No obstant això, després revelava que també havia estat víctima de ghosting, i no feia massa temps.


"Va ser literalment increïble. Fins al dia d'avui, no m'ha tornat a enviar cap missatge", ha explicat la cantant. "Era algú a qui també coneixia des de fa anys i teníem un pla. El dia abans havíem parlat per telèfon, havíem fet un pla: aquesta és la meva adreça, estigues allà a les tres de la tarda... I mai més vaig saber d'ell. Mai més. No podia creure-ho", diu Eilish.
"No ho podia creure. Vaig pensar, quin noi tan patètic. Quin jove tan insignificant", continuava la cantant. "Fins al dia d'avui, mai més em va enviar un missatge de text. No sabia que la gent feia això, sincerament". La compositora insisteix que el millor és no enganyar ningú; millor dir les coses com són. "He enganyat persones i és una mica cruel... Sé que els fa mal, però els dic: 'No vull parlar amb tu'".

 
@missbarbieeilish 😭😭 #billieeilish #billieeilishedits #billie #hmhas #ghosting ♬ Funny - Gold-Tiger
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: