Logotip de Adolescents.cat

Amaia avança el seu nou single ‘Nanai’: així sona

per Adolescents.cat, el 11 de juny de 2024 a les 12:00

Els fans d’Amaia estan de celebració. I és que l’artista ha anunciat el seu nou single: ‘Nanai’. La cantant va aprofitar el Primavera Sound de Barcelona, durant la seva actuació de La Mesías, per anunciar a través de les pantalles que aquest mes trauria una nova cançó.

Ara, una setmana després de l’anunci en el festival, la de Pamplona ha compartit la primera imatge del seu single i ha indicat que s’estrenarà aquest divendres 14 de juny. De fet, en el seu compte d’X (antic Twitter) ha avançat 13 segons de la cançó.


En la imatge del single es pot veure l’artista al centre amb un top negre i uns pantalons vermelles, mirant directament a la càmera i en una habitació amb un paper que simula un paisatge. Alguns li han trobat similituds amb la pel·lícula ‘El show de Truman’, on Jim Carrey obre una porta cap a un cel artificial.

Aquest tema suposa el retorn de la guanyadora d’OT 2017 després del seu tema ‘Sexo en la playa’ l’estiu del 2023 amb el català Alizzz.

Els fans doncs ho esperen amb ganes després de gairebé un any sense noves cançons, tot i que sí que han pogut escoltar la seva veu gràcies a la sèrie La Mesías. El seu paper en la sèrie dels Javis li ha permès interpretar i també cantar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: