Logotip de Adolescents.cat

Ibai Llanos apareix en cadira de rodes a l’aeroport de Barcelona: que li ha passat?

per Adolescents.cat, el 11 de juny de 2024 a les 11:00

L’streamer Ibai Llanos ha tornat a ser notícia després que es fessin virals unes imatges on apareix en cadira de rodes arribant a l’aeroport de Barcelona des de Mèxic, on ha passat tres setmanes pel mundial de la Kings League.

El passat dissabte 8 de juny, el seu equip Porcinos FC, guanyava el títol de la primera edició de la Kings World Cup a Mèxic. La final del torneig, la posterior celebració pel premi i el retorn a Barcelona, van passar factura a Ibai.


Després de passar un mes a Mèxic, Llanos arribava aquest dilluns a l’aeroport en cadira de rodes, visiblement cansat. Un dels seus acompanyants explicava als mitjans de comunicació que només tenia febre i que “es troba malament”.

Les imatges, que van circular ràpidament per les xarxes preocupant als seus seguidors, mostraven el youtuber assegut a la cadira i empès pel personal de l’aeroport. Tampoc no va poder dedicar cap paraula als mitjans, contrari al que acostuma a fer.


Hores després i des del seu directe de Twitch, Ibai es pronunciava al respecte: “La gent, com sempre, vol gravar a tot el món sota qualsevol situació i ja està”.
“Em sembla increïble, però. Ara es parlarà durant dies que anava en cadira de rodes, que estava fotut i no sé què més. La realitat és que jo portava una cuajada de Mèxic, que he anat a l’avió sense dormir perquè la festa per Monterrey és espectacular”, explicava el creador de contingut.

Finalment, Ibai tranquil·litzava als seus seguidors: “No em passa res. Tinc tos. És el que té agafar un avió sense haver dormit res i estar fotut. És així”. “Necessitava dormir una mica perquè han estat uns dies bojos, la veritat és que sí”, indicava.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: