Logotip de Adolescents.cat

‘Geek Girl’, la nova sèrie de Netflix que ho està petant: tràiler i sinopsis

per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2024 a les 16:00

La nova sèrie de Netflix, ‘Geek Girl’, ha aconseguit convertir-se en una de les més vistes de la plataforma gràcies a la seva divertida trama que barreja detalls de ‘El diablo viste de prada’ o d’’Emily in Paris’. 

La protagonista és la Harriet Manner, interpretada per l’actriu Emily Caray, una noia intel·ligent que es veu envoltada pel món de la moda. La jove sempre ha volgut encaixar amb els seus amics i amigues de l’institut, tot i que ells sempre l’han titllat de ‘friki’, pels seus gustos peculiars. Tot i això, la seva vida fa un gir radical quan un agent la descobreix i li ofereix una proposta que no pot rebutjar: treballar en el complicat món del modelatge.


La seva personalitat i naturalitat la faran brillar per sobre de la resta i allò que abans li havia portat tants problemes a l’institut comença a tenir un altre significat.

La sèrie narra doncs com la jove haurà de desenvolupar-se en el món de la moda, però sense deixar de ser fidel a ella mateixa. Al mateix temps, descobrirà una professió que va més enllà de desfilades i sessions de fotografies i que haurà de decidir el seu futur: seguint sent la ‘friki’ de l’institut o la supermodel.


 

'Geek girl' està protagonitzada per Emily Carey, coneguda per interpretar la versió jove d'Alicent Hightower en la sèrie de Max La casa del drac. El repartiment es completa amb els següents actors: Sarah Parish, Tim Downie, Emmanuel Imani i Liam Woodrum, Zac Looker, Jemima Rooper, Daisy Jelley, Rochelle Harrington, Sandra Yi Sencindiver, Mia Jenkins, Alana Boden, Madeleine Price, Alexandra Chaves i Hersha Verity.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: