Logotip de Adolescents.cat

Aitana i Julieta, juntes ballant ‘Las Babys’ a Barcelona: el moment amb totes les cantants

per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2024 a les 12:00

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Share Festival amb grans artistes de renom a l’escenari. Entre ells, la catalana Aitana qui ha començat ja la temporada d’Alpha Tour de festivals.

El pas de la catalana pel Share Festival ha estat marcat per una gran sorpresa: la cantant sempre puja a l’escenari a gent del públic per ballar la seva cançó ‘Las Babys’, però aquest cop ho ha fet amb convidades especials. La de Sant Climent compartia escenari amb cares molt conegudes. Julieta, Vicco, Chanel, Belén Aguilera o Naiara són algunes de les que van acompanyar l’Aitana en aquest reconegut ball que acompanya la cançó.


I és que precisament abans de l’actuació d’Aitana, la catalana Julieta va donar un gran xou amb nombrosos ballarins i va acabar de confirmar el seu nou rol de diva catalana amb el seu pop electrònic. De fet, en el mateix concert podíem observar desenes de seguidors i seguidores de la catalana lluint la samarreta ‘I am the catalan dream’, el lema de la Julieta.


Un concert, ressenyable aquesta postal que és 'Avions volant', viscut per tots ells amb la mateixa intensitat que aquest “últim vis a vis”, que reclama a la cançó 'Thelma & Louise', peça que va suposar un punt i a part amb la presència de Belén Aguilera, que havia actuat hores abans en una jornada de desbordant talent femení.

Tot plegat en un Share Festival 2024 que ha tancat amb un total de 49.000 assistents i ha destacat pel seu cartell majoritàriament femení.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: