Logotip de Adolescents.cat
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam

Dulceida i Alba Paul desvelen el nom de la seva filla

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2024 a les 11:00

Després de 10 anys de relació, un casament, una mediàtica ruptura i una reconciliació, Dulceida i Alba anunciaven el passat abril que estaven esperant la seva primera filla en comú.

Des del moment que van anunciar el sexe de la nena, han estat moltes les especulacions i les apostes sobre quin seria el seu nom. Ara, totes dues ho han anunciat a través de les xarxes socials i portarà per nom Aria.


L’anunci l’han fet a través d’una publicació a Instagram, on totes dues han expressat la seva alegria de la nova etapa que està a punt de començar. “La bebè ja té nom”, han assegurat amb un vídeo en blanc i negre on l’Alba apareix fent-li petons a la panxa a Dulceida.
Les influencers tenien molt clar que volien que el nom comencés per la A, com els seus (Alba i Aida). De fet, han explicat que també dubtaven amb el nom d’Alex, però finalment s’han decantat per Aria, un nom molt conegut per la coneguda sèrie de ‘Joc de trons’.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

L'ordre dels cognoms

El que ja coneixíem era l’ordre dels cognoms que tindrà la bebè. La parella va explicar que el primer serà Paul i el segon Domènech. Dulceida indicava que el cognom de la seva dona és menys comú i que l’Alba només té dues germanes, per la qual cosa no volien que es perdés, ja que ella té un germà.

L’anunci ha arribat després d’uns dies de desconnexió que, segons Dulceida, li han vingut perfectes per recuperar-se: “Necessitava recuperar la son, dormir i ja estic com nova”. En aquest mateix vídeo, la influencer confessava que en els darrers dies la petita Aria no deixa de moure’s i que això no l’ha deixat descansar del tot.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: