Logotip de Adolescents.cat
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam

Ester Expósito, sobre els rumors de relació amb Miguel Bernardeau: “Hi ha llum als meus ulls”

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
per Adolescents.cat, el 7 de juny de 2024 a les 11:00

Ja fa setmanes que es parla d’una possible relació entre els exactors d’Élite, Ester Expósito i Miguel Bernardeau. Uns rumors dels quals no s’han vist fotografies ni tampoc ho han desmentit ni confirmat els dos implicats. Ara, però qui s’ha pronunciat al respecte ha estat Expósito.

L’actriu ha viatjat fins a Barcelona per estar present a la desfilada de la nova col·lecció de Desigual. En el seu pas pel photocall els mitjans li han preguntat sobre els rumors d’aquesta nova relació i l’actriu ha acabat amb els rumors.


En un principi ha assegurat que no anava a respondre res sobre la seva situació sentimental, com acostuma a fer. Tot i això, ha indicat que “està molt bé”. Al mateix temps ha indicat que el cor el té “molt content”. “Veig llum als teus ulls”, insistia un periodista. “Hi ha llum als meus ulls, sí”, deia l’actriu amb un tímid somriure i sense entrar en més detalls. “Visc enamorada de la vida”, finalitzava abans de marxar i escapar de més preguntes dels periodistes.
 


Ester Expósito i Miguel Bernardeau es van conèixer el 2018 durant el rodatge de la sèrie de Netflix, Élite. Darrerament, se’ls ha relacionat i segons explicava la revista Vanitatis fa pocs dies, els van enxampar en un lloc amagat de Madrid on la seva actitud no deixava cap dubte de la seva relació. Tal com indica un testimoni que hi era presencialment: “no paraven de fer-se petons i de donar-se carícies”. Tots dos haurien escollit un lloc amagat i ben discret, tot i que força visitat pels famosos que viuen per la zona. Cap dels dos ho ha fet oficial, però, segons la revista, actuaven com si tinguessin una relació de parella.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: